Výběr dárků pro muže vašeho života

Věříme, že téma udržitelnosti se dotýká jak nás žen, tak i mužů a chtěly jsme využít příležitosti oslav svátku Sv. Valentýna jako projev lásky mužům našeho života, kteří by chtěli žít více udržitelněji. Prozkoumejte s námi naše tipy na čisté pečující produkty a dárky. 

 

Péče o obličej

Nejjednodušší způsob, jak dostat kosmetické rituály do jeho života… Efektivní a vyvážená pečující řada o pleť španělské značky Alex Carro obsahuje ucelenou řadu 5 produktů, které se dají vzájemně míchat. Jsou dynamické a odvádějí tak dvojnásob práce. Náš tip: Duo skládající se z čistího gelu a pleťového oleje, které zmixované dohromady můžete aplikovat jako prozařující masku.

 

Ojedinělé vůně do bytu

Uvědomělého milovníka interiérových doplňků potěšíte designovými svíčkami německé značky Atelier Oblique. Jejich ručně vyráběné vonné svíčky se během krátké doby staly novodobou klasikou. Firmě propůjčuje jedinečný styl designér Mario Lombardo. Anebo můžete vybírat z kolekce hravých gendrově neutrálních svíček amerických Boy Smells laděných do růžova.

 

Netoxické deodoranty pro něho

Je na čase naučit používat deodoranty bez toxinů a hliníku i jeho. Jak jinak než vzrušující vůní vetiveru, santalového dřeva, citrusu a hřejivého cedru. To vše zabalené v přitažlivém obalu, který esteticky zapadne i do jeho minimalistické koupelny.

 

Pro věčné cestovatele

Ať už se chystá na sjezdovku anebo do vln oceánu, přibalte mu na cesty ochranné produkty, které v těchto podmínkách budou potřebovat: opalovací krém, balzám na rty…. Minimalistický design a ohleduplnost k životnímu prostředí je u kalifornské Salt and Stone samozřejmost.

Valentine's special Men's Collection: 

NOVINKY