Jaké jsou vaše rituály péče o pleť letos na podzim?

Po období kdy jsme si užívali instantní dávky vitamínu D je s definitivním příchodem podzimu na čase přizpůsobit se změně počasí. Tedy nejen tím, že zrevidujeme šatníky, ale i změnou našich beauty rituálů. Kromě chladnějšího vzduchu je třeba adaptovat pleť i na suché ovzduší. I jinak zklidněná pleť prochází během změny sezóny transformací a to se může projevit popraskanou pokožkou, iritací, ztrátou jasu anebo změnou textury pokožky. A zmínili jsme zhoršení nálady s odchodem léta?

Jak se tedy se změnou sezóny vyrovnat?

Pro zachování harmonie a povzbuzení energie doporučujeme vyzkoušet Reset Ritual terapii od Isla Apothecary. Aplikace na zápěstí anebo spánek přinese uvolnění při sezónních alergiích, ospalosti anebo bolestech hlavy.

 

Isla Apothecary Reset Ritual

Pro redukci vyčerpání a dodání energie elegantně pomohou adaptogenické byliny.  Ranní adaptogen od Grown nás ochrání před efekty jak fyzické, tak mentální únavy. Jsou pěstované organicky a nejsou geneticky modifikované. 10 kapek každé ráno do smoothie anebo čaje je nenásilný způsob jak tělo probudit
    Grown Adaptogen

    Ranní rituál pro obličej

    Pro hloubkové vyčištění pleti bez iritace a dynamickou obnovu buněk doporučujeme Alex Carro Pleťový čistič. Vybrané botanické složky jako je palmarosa, jojoba, petitgrain chrání a povzbuzují pokožku. Hodí se pro všechny typy pleti.

    Alex carro facial cleanser

    Pokud se smíchá s Exfoliačním pudrem ze stejné kolekce, odstraní odumřelé buňky a vyhladí pokožku. Přírodní složky jako papája, bambus a šípkový olej pokožku instantně projasní.

    Alex carro facial cleanser

    Speciální podzimní péče pro aknózní a podrážděnou pleť

    Pro pečlivé vyčištění pokožky obličeje i rukou vyzkoušejte antibakteriální účinky vlašského ořechu v jemném gelu od Rivelles

    I té nejcitlivější a nejproblematičtější pleti přinese intenzivní hydrataci a zářivé rozjasnění čistící maska Mask & Wash od Max and me. Nechá zmizet známky hyperpigmentace a pleti dodá svěží a šťavnatý vzhled. Možná ji budete chtít i ochutnat díky delikátní vůni kakaa, raw manuka medu a mangostany. 

    ČISTÍCÍ MASKA MASK AND WASH

    O podrážděnou, zanícenou, napjatou a celkově problematickou pokožku se skvěle postará Rescue balzám od Max and me. Směs pleťových olejů, másel a esenciálních olejů vede k uzdravení. Balzám má efektivní účinky pro zánětlivou a aknózní pleť, uklidňuje zčervenání a uvolňuje teplo z pokožky.

     

    Večerní rituál pro zklidnění

     Hydrataci v přírodní formě dodá šípkový sprchový gel Rivelles. Je vhodný pro všechny typy pleti a díky unisexové vůni pro něho i pro ni.

     

    100% přírodní exfoliaci nabízí Tělový exfoliant a balzám od Isla Apothecary. Cukrová třtina a extrakt z papáji naleští pleť a zbaví ji odumřelých buněk. Kombinace bambuckého másla, kokosu, broskvových jader a vitamínu E obnovuje rovnováhu pleti, podporuje hojení a redukuje zánětlivost.

    TĚLOVÝ EXFOLIANT & BALZÁM

    Aromatický rituál nabídne Himalájská koupelová sůl bohatá na minerály a mysl povznášející esenciální oleje. Minerály obsažené v soli podporují absorbování živin, zlepšují krevní oběh a balancují pH.

     

     

    Po exfoliaci anebo koupeli navodí klid až meditativní stavy tělový olej Journey in time od Max and me. Díky svým holistickým schopnostem zanechá pleť osvěženou, jemnou a tónovanou. Růžový lotus, jasmín, ylang-ylang, santalové dřevo a další cenné ingredience navodí dokonalý klid.

    NOVINKY