#ByssineWoman: Oslava emoční krásy

"Nejlepší a nejkrásnější věci v životě nelze vidět ani se jich dotknout – musí se cítit."

Co pro Vás znamená emoční krása? A co vůbec je krása? Dá se cítit? Vidět? Myslet? Nosit? Tvořit? A jak ji poznat? Vypovídá náš estetický zážitek o objektu krásy anebo spíš o nás?

Toto jsou otázky, které se nám honí hlavou. A my máme chuť je s Vámi sdílet, a také to, kde na ně v Byssine hledáme odpovědi.

 

Krása je pro nás projevem péče. Péče o sebe sama, o druhé, i o věci. My ale nemyslíme pouze na krásu vnější. Věříme totiž, že krása lidské duše přímo ovlivňuje její projev navenek – tedy to, jak ji spatřujeme na tomto světě. Proto věříme, že je důležité pečovat nejen o její vnější stránku, ale i tu vnitřní.

 

Krása je všude kolem nás, avšak ne každý ji vidíme

Představujeme Vám unikátní projekt na oslavu nejen ženské krásy v jejím tradičním pojetí, ale i krásy emoční, krásy v jakémkoli věku, krásy všude kolem nás. Inspirováno myšlenkou „well-agingu“ jakožto boření dosavadně nastavených stereotypů o vnímání stárnutí jako procesu, proti němuž se neustále snažíme bojovat, jež se mermomocí snažíme vytěsnit, zpomalit či dokonce zastavit. Stárnutí s grácií, to je to, oč tu běží.

 

Filozofii této myšlenky pro nás ztělesňuje značka Ayuna. Ayuna propojuje krásu, udržitelnost a vědu. Hlavními dvěma myšlenkami její filozofie jsou „méně je krása“ a „well-aging“. Na rozdíl od negativního a bojovného přístupu ke stárnutí představuje moderní a integrovaný přístup ke kráse, jež zahrnuje mnohem více aspektů, než je jen skin-care. Mimo to dokazuje, že existuje přímé spojení mezi kůží a mozkem. Kůže a mozek jsou ve skutečnosti totiž nostalgičtí sourozenci díky svému společnému původu v embryu. To vede k přímému vztahu mezi emočním chováním a zdravou kůží. A přesně na tento vztah se Terra Bella zaměřuje. Terra Bella je plná citu. Pohladí Vaši pleť, ale i zlepší Vaši náladu. A Vy se proto budete cítit sebevědomě, krásně, přesně taková, jaká jste.

 

Je to totiž vůbec poprvé, kdy se v kosmetickém průmyslu uplatňují buněčné kultury konopí setého, které jsou bohaté na unikátní koktejl terpenů a mikro-lipidů. Ty aktivují síť smyslů a tím dodávají na přitažlivosti, zušlechťují pokožku a výrazně zvyšují množství oxytocinu. To vše je ukryto ve 100% recyklovatelné ručně vyrobené keramické dóze, která stejně jako my, s každou sezónou mění svůj vzhled. A to v jakémkoliv věku.

 

Tři ženy. Tři osobnosti. Tři klenoty. Jedna myšlenka

#ByssineWoman je iniciativa, pro kterou jsme si vybraly ženy, co nás inspirují, obohacují, a které pro nás formu krásy ztělesňují nejen tím, co vyzařují, ale i tím, čím nás jako společnost obohacují. Každá jinak. Výjimečně. Jedinečně. A v nás to zanechává emoci., každá jedinečnou, každá výjimečnou.

Protože nás dnešní doba nutí přemýšlet o věcech, které jsme dříve vytěsňovali, chceme Vás zaplavit myšlenkami i emocemi, které v nás každá z žen vyvolává.

Nechte se unést proudem emoční krásy, třeba naleznete odpověď na některou z otázek, která v poslední době pohltila právě Vás, anebo Vám alespoň některá z myšlenek otevře úplně nové obzory.

Více o každé z žen najdete v samostatných článcích na našem webu.

NOVINKY